Vind ons

Tel: 0168-323732. Adres: Markt 4, 4761 CD Zevenbergen

Kerkorgel

Kerkorgel

Vakantie Bijbel Club 2017

Vakantie Bijbel Club 2017

Kerstdienst

Kerstdienst

Project kindernevendienst

Project kindernevendienst

Gemeenteavond

Gemeenteavond

Paasmiddag

Paasmiddag

Previous Next
Kerkorgel Kerkorgel
Vakantie Bijbel Club 2017 Vakantie Bijbel Club 2017
Kerstdienst Kerstdienst
Project kindernevendienst Project kindernevendienst
Gemeenteavond Gemeenteavond
Paasmiddag Paasmiddag

Vanaf 5 juli a.s. kan een beperkte groep weer in de kerk de dienst bijwonen. Lees hier het protocol hoe je hierbij kan zijn.

Wanneer mogen we weer zingen?

Samen zingen is een samenbindend element in de zondagse kerkdiensten. Daarom is het een vreemde gewaarwording dat we momenteel nog niet samen kunnen zingen. Als kerkenraad hebben we besloten om ermee te wachten tot na de zomervakantie. Daarna willen we bezien hoe de ontwikkelingen rond het coronavirus dan zijn. Als de veiligheid groot genoeg blijkt, willen we voorzichtig weer ruimte gaan geven aan samenzang. We hopen op en bidden voor goede ontwikkelingen. Ondertussen zijn we natuurlijk dankbaar voor de geïnstalleerde beeld- en geluidsapparatuur in onze kerk, de betrokken deskundigheid van ons beeld- en geluidsteam, waardoor we op afstand en ook in de kerk zelf toch van mooie zanguitvoeringen kunnen genieten.

ds. Gert Oostermann.

Lees in deze brief  meer over de maatregelen die de Hervormde Gemeente de komende weken wil nemen.

Website van de Hervormde gemeente in Zevenbergen

Bekijk ook eens onze facebook pagina 

Lees de wekelijkse zondagsbrief voor info over kerkdienst, schriftlezing, agenda voor komende week, zieken etc.

Onze kerkdienst gemist ? Gelukkig kan je hem alsnog beluisteren via     kerkdienstgemist

< >
Klaar met de kerk?
Vragen over God, geloven,kerk?
Kerkbalans 2020

SPJZ-KAMP 2019

VRIJDAG

spjz vrijdagEindelijk was het weer zover. Ons jaarlijks kampuitje stond op het programma. Net als afgelopen jaar gingen we naar “Buitenhuis Teteringen”. Deze geweldige locatie op de Vrachelse heide is omgeven door een prachtig bos. Ideaal voor een spetterend kampweekend. We waren zeer verheugd dat er zoveel jongeren (24) zich hadden aangemeld om mee te gaan. Ons kamp thema was “courage”. Courage betekent moed. Nadat de ouders hun dierbare kindjes aan ons hadden toevertrouwd kon de grote show beginnen. Met als klap op de vuurpijl een kennismakingsspel. Echt weergaloos. Het is de bedoeling dat je elkaar iets beter leert kennen of dat je iemand leert kennen. Haha dat werd 1 groot kakelfestijn, maar goed dat mocht de pret niet drukken, want we waren bij mama weg. In de avond of zeg gerust nacht stond de dropping op de planning. De kleintjes van Jij-kids bleven met enkele leiding achter in het kamphuis en hebben heerlijk geknutseld en spelletjes gedaan. De jongeren van Joy en Reflexion werden in 2 groepen in Made gedropt. Even een gegeven: vanuit Made is het ongeveer 7 km lopen naar het kamphuis. Dat zou betekenen als je 5 km per uur loopt en natuurlijk in de goede richting je er ongeveer 1,5 uur over doet. Nu ik kan je vertellen dat er 1 groep was die na 3 uur lopen nog niet wist waar ze waren. Ze hadden Wagenberg gezien en waren uiteindelijk gestrand in het naburige Terheijden. Wees niet bezorgd we hebben ze opgehaald en weer naar het kamphuis gebracht. Na een kommetje soep ging iedereen op tijd zijn eigen nestje in. Niet dus.

 

 

 

 

ZATERDAG

spjz zaterdagNa een korte nacht zat iedereen weer fris en fruitig aan de ontbijttafel. Op de vraag “Wie heeft er minder dan 3 uur geslapen?” staken er toch een stuk of 6 jongeren hun vinger op. Dan weet je al, dit wordt een zwaar weekend. Traditioneel hebben we op zaterdagochtend een stille tijd. Neem van mij aan de meeste jongeren zijn dan ook stil. We gaan als leiding allemaal met onze eigen club even een moment over het woord van God praten, omdat het thema “courage” is hebben we een aantal bijbelse figuren uitgelicht zoals David en Gideon. Na de stille tijd werd het weer even tijd voor wat Aktie. We hebben eerst het schijvenspel gespeeld en daarna levend stratego gedaan. Dit zijn 2 heerlijke bosspellen. Het middagprogramma Zeskamp speelde zich af op de zandvlakte midden in het bos. Tijdens de oer oude Hollands spelletjes mochten we genieten van een heerlijk zonnetje. Al met al een lekker middagje die we afgesloten hebben met wat vrije tijd. ‘s Avonds stond er een spannende quiz op het programma, waar uiteindelijk de open vraag de doorslag moest geven wie de winnaar was. Ook de Bonte avond mocht niet ontbreken. Jongeren mogen dan hun talenten laten zien en we hebben een hoop talent in onze groep. Top avond georganiseerd door de jongeren zelf. Chapeau!! Als toetje om deze dag af te sluiten zijn we het donkere bos in gegaan. Een griezelige spooktocht werd de jongeren voor geschoteld. Vandaar dat ze weer weinig geslapen hebben.

 

 

 

 

ZONDAG

De bleke gezichtjes aan de ontbijttafel spraken boekdelen. Wederom weinig geslapen. Maar goed dat hoort er ook een beetje bij. Na het ontbijt hebben we onze eigen kerkdienst gehouden. We hebben het over het verhaal van Ester gehad en de moed die zij had om een heel volk te redden. ‘s Middags stond het allerlaatste spel van het kamp op het programma namelijk Mastermind. Dit spel had ideaal voor buiten geweest, maar het regende de hele dag dus waren we genoodzaakt om het binnen te spelen. Nu resten ons alleen nog het opruimen en schoonmaken. Dat is echt wel het minste deel van het geweldige kamp dat we gehad hebben. Om 16.00 uur kwamen de ouders hun kroost weer ophalen.

Terry Remus

spjz 2019

Het kampweekend was top!

Populaire onderwerpen

Facebook

Onze medewerkers

Gert Oostermann

Predikant

Pauline Kranendonk

Kerkelijk werker

Aart van Muijen

Organist

Gerrit Ardon

Hoofdkoster

Binnenkort:

16 aug 2020;
, 10:00 -
Kerkdienst
20 aug 2020;
, 14:30 -
Protestantse viering in de Zeven Schakels
20 aug 2020;
, 20:00 - 21:00
Uur van gebed
21 aug 2020;
, 20:03 - 21:57
JoY
23 aug 2020;
, 10:00 -
Kerkdienst
27 aug 2020;
, 14:30 -
Protestantse viering in de Zeven Schakels
30 aug 2020;
, 10:00 -
Kerkdienst
03 sept 2020;
, 14:30 -
Protestantse viering in de Zeven Schakels
04 sept 2020;
, 20:03 - 21:57
JoY
06 sept 2020;
, 10:00 -
Kerkdienst
Augustus 2020
Z M D W D V Z
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

kerk

Kerkgebouw
Markt 4, 4761 CD Zevenbergen
Dienst: Zondag 10.00 uur
Consistorie: 0168-323732